Hoe kiest u een professionele auto

Gouden Textiel

Als u uw eigen gemoedsrust en veiligheid evenals een als nieuwe verf wilt dan overweeg autobescherming op lange termijn. U kunt ook op zoek zijn naar een als nieuwe verf baan om uw voertuig een echt uitstekende en glanzende look te geven. Het is het beste om een professionele auto het detailleren voor uw auto te krijgen. Nog beter om een professional te krijgen om zowel het interieur als het exterieur te doen. Dit zal ervoor zorgen dat wanneer u ‘s morgens wegrijdt dat zowel uw auto als de stoep goed zijn schoongemaakt. Een normale auto detail kan tot $100 per uur kosten, maar de professionele auto detail kan tot 1,5 keer de prijs van een normale auto detail kosten.

De professionele auto detailer zal een stap voor stap gids klaar die u zal tonen de stap voor stap behandeling die u nodig hebt om uw voertuig te geven. Zij hebben de kennis en ervaring om u snel en gemakkelijk door deze wasbeurten heen te loodsen. De prijsstelling is een factor als het gaat om professionele detailing. Het is normaal $100 tot $200 per wasbeurt.

Over het algemeen wordt de detailing opgesplitst in twee delen:

* interieur reiniging

* buitenkant schoonmaken * waxen

Verschillende detailers zullen deze twee onderdelen afzonderlijk behandelen. Het doorspitten van de advertenties is een goed idee om te bepalen welke detailer je wilt gebruiken. Hoe hoger de prijs van het voertuig, hoe beter de kwaliteit van de detailing. Alvorens een weloverwogen beslissing te nemen, bel de detailing shop en stel vragen over hun beleid, prijzen en kapsels. Details over hun beleid en minimumgarantie zijn ook belangrijk.

Voordat je een detailer kiest, vraag namen en stel vragen over hun bedrijf. Veel van de lokale onafhankelijke detailers zijn geen lid van nationale verenigingen zoals de Professional Detail Association of de Automobile Association. Velen van hen zijn eenmanszaken of nemen niet deel aan nationale of zelfs plaatselijke verenigingen.

Het is belangrijk te weten dat de bureaus die lage prijzen bieden en bereid zijn onverantwoorde praktijken toe te passen en het milieu te beschermen Bull and Dodge Associates, Detail King, en Detail Brothers zijn. Veel van de grote MPG-bedrijven zijn ook onafhankelijke D & B agentschappen of zijn franchises.

De Professional Detail Association is een vereniging van Professional Detailers. Zij worden wereldwijd erkend als de belangrijkste leveranciers van OEM en vervangende auto-onderdelen. Zij verlenen een zegel van goedkeuring aan diegenen die hun verfijningsproces doorlopen. Als je je zorgen maakt over met wie je in zee gaat, controleer dan je referenties of vraag naar hun gedragscode en lidmaatschap. Als de PTA’s lid zijn van een nationale vereniging, moeten ze gecertificeerd zijn om producten en diensten te leveren die voldoen aan de outputs van de PTA’s of deze overtreffen om hun zegel te krijgen. Interior detailing

Als u op zoek bent naar een specifieke dienst dan kunt u die meestal bij een van deze bedrijven vinden. Als u in een detailer op de lijst niet ziet wat u zoekt, is het nooit te moeilijk om de juiste voor u te vinden.